Vergoeding

Als jij RTT-Hypnotherapie bij mij* volgt, wordt het gedeeltelijk vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars. Dit komt doordat ik volledig wordt erkend door de NBVH. Op de volgende website vind je alles over de vergoeding die voor jou geldt: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

*Let op: dit geldt niet voor elke aanbieder van RTT.

 

Openingstijden en locatie

Sessies kunnen via mijn online agenda worden geboekt van maandag tot en met vrijdag. Na het RTT Introductie Gesprek ontvang je een hiervoor een link, zodat je voor jezelf in alle rust een geschikt moment kunt kiezen.

Ik ontvang je graag in mijn therapiepraktijk in het gebouw aan Zwerfkei 3, 6581 HN te Malden. Een consult op een andere locatie is mogelijk in overleg. Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijke offerte.

Het is ook mogelijk om online met mij te werken. De sessies verlopen dan via ZOOM. Het is even effectief, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

 

Parkeren

Je kunt GRATIS parkeren op de privé parkeerplaats van de locatie.

Vragen en Info

Voel je vrij om contact met mij op te nemen indien je vragen hebt of informatie zoekt die je nog niet hebt kunnen vinden op mijn site. Ik neem graag de tijd voor je.

 

Praktijkadres:
Rapid Reset
Zwerfkei 3
6581 HN Malden

+31 (0)6 1221 4840
anjes@rapidreset.nl

 

Als je een klacht hebt

Als je ontevreden bent over mijn behandeling of een klacht hebt, dan is de eerste mogelijkheid naar een oplossing om er met mij over te praten. Komen we er samen niet uit of zie je om een bepaalde reden af van een gesprek met mij, dan kun je contact opnemen met de klachtencommissie van de NBVH of het bestuur van de koepelorganisatie  RBCZ waarbij ik ben aangesloten. Je vindt alle informatie daarover op  www.rbcz.nu/een-klacht-indienen.html     en     www.scag.nl/klachten-en-geschillen/