Rapid Reset RTT Therapie Contact Therapeut

Hoi ik ben Anjès

Jouw transformatie begint met een introductie gesprek

Wil je meer over RTT weten? Ik nodig je uit om jouw gratis en vrijblijvende introductie gesprek te boeken via onderstaande link. Kies in mijn online agenda een dag en een tijd die jou het beste uitkomen. Dan neem ik rustig de tijd voor je.

Tijdens dit gesprek komen jouw vragen en zorgen aan bod. Het RTT-introductie gesprek is nadrukkelijk geen verkoopgesprek. Het is werkelijk bedoeld als een introductie over RTT en het biedt ons de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Uiteraard hoef je tijdens dit gesprek nog helemaal niets te beslissen. Ik wil je graag informeren en al jouw vragen beantwoorden, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Is dit het moment om jouw leven te transformeren? Boek dan hier een introductie gesprek.

Tot binnenkort!

 

Vergoeding

Als jij RTT-Hypnotherapie bij mij* volgt, wordt het gedeeltelijk vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars. Zie:  https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

*Let op: dit geldt niet voor elke aanbieder van RTT.

Openingstijden en locatie
Sessies kunnen via mijn online agenda worden geboekt van maandag tot en met vrijdag. Na het RTT Introductie Gesprek ontvang je een hiervoor een link, zodat je voor jezelf in alle rust een geschikt moment kunt kiezen. Ik ontvang je graag in mijn therapiepraktijk in het gebouw aan Zwerfkei 3, 6581 HN te Malden. Een consult op een andere locatie is mogelijk in overleg. Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijke offerte.
Het is ook mogelijk om online met mij te werken. De sessies verlopen dan via ZOOM. Het is even effectief, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Parkeren
Je kunt GRATIS parkeren op de privé parkeerplaats, naast het gebouw.

Vragen en info
Voel je vrij om contact met mij op te nemen indien je vragen hebt of informatie zoekt die je nog niet hebt kunnen vinden op mijn site. Ik neem graag de tijd voor je.

Praktijk adres
Rapid Reset
Zwerfkei 3
6581 HN Malden

+31 (0)6 1221 4840
anjes@rapidreset.nl

 

 

Heb je een klacht
Als je ontevreden bent over mijn behandeling of een klacht hebt, dan is de eerste mogelijkheid naar een oplossing om er met mij over te praten. Komen we er samen niet uit of zie je om een bepaalde reden af van een gesprek met mij, dan kun je contact opnemen met de klachtencommissie van de NBVH of het bestuur van de koepelorganisatie RBCZ waarbij ik ben aangesloten. Je vindt alle informatie daarover op www.rbcz.nu/een-klacht-indienen.html en www.scag.nl/klachten-en-geschillen/

De gegevens die je verstuurt gebruik ik alleen om je terug te mailen of te bellen; ze worden niet opgeslagen.

Lees hier mijn Privacyverklaring