Rapid Reset RTT Hypnotherapie Marisa Peer

Hoi ik ben Anjès

Wie is Marisa Peer?

Marisa Peer is de grondlegger van de meervoudig bekroonde Rapid Transformational Therapy (RTT). Zij heeft haar methode gedurende de afgelopen 35 jaar ontwikkeld en verfijnd tot een geweldig krachtige therapie, die alles omvat wat Marisa in haar lange carrière heeft geleerd.

Marisa Peer is een wereldberoemde spreker, therapeut en bestsellerauteur. Haar effectieve methode is beslist niet onopgemerkt gebleven en zij en haar methode zijn in de afgelopen jaren meervoudig bekroond. Marisa is meermaals uitgeroepen tot Beste Britse Therapeut. Daarnaast staat Marisa in Tatler’s Guide to Britain’s 250 Best Doctors.

Tijdens haar transformerende toespraken en lezingen vertelt Marisa met passie over haar ervaringen in het behandelen van haar cliënten. Zij heeft vele beroemdheden als cliënt behandelt, waaronder Oscar-winnende acteurs, rocksterren, Olympische topsporters, CEO’s en zelfs Royalty. Marisa is verkozen tot beste spreker op een groot aantal conferenties, zoals bij The Mastermind Group London, The Women in Business Superconference en Awesomeness Fest 2015.

RTT heeft wereldwijd gevalideerde resultaten bereikt en heeft hierdoor accreditatie ontvangen in o.a. de VS, het VK en Australië, waaronder de National Council of Psychotherapists, de American Board of Hypnotherapy, de International Council of Psychotherapists en de International Association of Counselors and Therapists. Marisa’s transformerende impact is tevens erkend door de Royal School of Medicine in New York en Londen. In Nederland wordt RTT erkend door de NBVH en RBCZ.

Ik voel mij dan ook zeer vereerd dat ik persoonlijk door Marisa ben opgeleid als Advanced RTT Therapeut en Klinisch Hypnotherapeut. Ik beschouw het als een grote eer dat ik door Marisa en haar team geselecteerd en opgeleid werd tot geaccrediteerd RTT-trainer, mentor en assessor van de Marisa Peer School, waar ik mijn kennis en vaardigheden wereldwijd mag inzetten bij het ondersteunen, trainen en ontwikkelen van toekomstige RTT-therapeuten. Daarnaast geniet ik voortdurende professionele ontwikkeling onder Marisa’s begeleiding en ontvang haar voortdurende ondersteuning.