Worried woman with problem talking to psychotherapist during therapy in the office

Hoi ik ben Anjès

De Mogelijkheden

Iedereen is uniek en elk probleem behoeft een eigen aanpak. Juist daarom heb ik verschillende therapiepakketten gecreëerd en samengesteld. Tijdens een introductie gesprek kan ik jou hier alles over vertellen. Uiteraard komen jouw vragen en zorgen tijdens dit gesprek aan bod en kunnen we jouw hulpvraag in kaart brengen. Aan de hand hiervan bespreken we wat de mogelijkheden voor jou zijn. Hierbij krijg je dan ook direct inzicht in het kostenplaatje voor de investering in jezelf.

Het RTT-introductiegesprek is nadrukkelijk geen verkoopgesprek. Het is bedoeld als een introductie van RTT en het biedt de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen: een therapie is per definitie een zeer persoonlijke aangelegenheid waarin het vertrouwen in de therapeut essentieel is.

Hieronder zie je een voorbeeld van één van mijn meest gekozen therapie pakketten. Je kunt het gekozen pakket altijd up- of downgraden.

RTT INTENSIEF-30

• Introductie gesprek en/of Pre-transformatie gesprek
•  Transformatie Audio – Diepe Ontspanning
• Uitgebreide voorbereiding aan de hand van het intake formulier en voorgesprek(ken)
•  1 Rapid Transformational Therapy sessie
•  1 Persoonlijke Transformatie Audio
•  Post Transformatie Follow Ups
•  Evaluatie Follow Up
•  Post Transformatie support voor 30 dagen

Voor cliënten met meerdere- of uiteenlopende problemen, en voor cliënten met complexe problematiek, heb ik speciale therapiepakketten gecreëerd. Hierdoor wordt het mogelijk om snel en permanent van bijvoorbeeld Anorexia of OCD te herstellen.

Voor kinderen en voor tieners heb ik aangepaste pakketten en tarieven beschikbaar.

Als jij RTT-hypnotherapie bij mij* volgt wordt het (gedeeltelijk) vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars, als je aanvullend verzekerd bent.
*Let op: dit geldt niet voor elke aanbieder van RTT.

Wil je meer weten? Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS en VRIJBLIJVEND Introductie Gesprek

RTT is de beste investering in jezelf!