Rapid Reset RTT Hypnotherapie wat is RTT Therapie

Hoi ik ben Anjès

Rapid Transformational Therapy – Hypnotherapie

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een gespecialiseerde vorm van hypnotherapie. Het is een zeer effectieve, oplossingsgerichte methode, welke niet te vergelijken is met de gebruikelijke praat-therapieën. Naast hypnotherapie wordt RTT gecombineerd met de krachtigste elementen van ondermeer psychotherapie, cognitieve gedragstherapie en NLP.

RTT is speciaal ontwikkeld voor snelle en blijvende resultaten bij het verhelpen van fysieke, emotionele en psychische (pijn)patronen.

Wat RTT zo krachtig en permanent maakt is dat deze therapie methode zich niet alleen richt op de symptomen, maar zich juist richt op de onderliggende, diepgewortelde oorzaak van de problematiek; de KERN.

Hoi ik ben Anjès

Je niet kunt helen wat je niet begrijpt

Met RTT krijg je toegang tot je onderbewustzijn; de kluis waarin alles wat je ooit hebt geleerd en meegemaakt is opgeslagen. Dit is de interne programmering, de software, waarmee wij onze eigen realiteit creëren en van waaruit wij reageren.

Normaal gesproken hebben wij niet of nauwelijks toegang tot ons onderbewustzijn. Als je bedenkt dat wij maar liefst 95% van de tijd vanuit ons onderbewustzijn reageren, dan wordt duidelijk dat we veelal tegen gedrags- en gedachtenpatronen aanlopen die we eigenlijk helemaal niet willen. En zo voelt het alsof je er geen controle over hebt.

Onderaan deze pagina staat een filmpje met uitleg hierover.

Rapid Reset RTT Hypnotherapie Update van het Brein
Rapid Reset RTT Therapie de sleutel naar het onderbewustzijn

Hoi ik ben Anjès

Het goede nieuws is…

RTT – Hypnotherapie is de sleutel naar het onderbewustzijn.
Tijdens een RTT – Hypnotherapie sessie maak ik gebruik van de zeer relaxte staat van hypnose, waardoor gemakkelijk en veilig toegang tot het onderbewustzijn verkregen wordt. De buitengewoon krachtige technieken waar ik vervolgens gebruik van maak zorgen ervoor dat de informatie, die nodig is om te begrijpen wat er precies met jou aan de hand is, naar de oppervlakte komt. Hierdoor zal je direct inzicht krijgen in waarom je doet wat je doet en waarom je voelt wat je voelt. Zodra dit duidelijk is kan de transformatie beginnen. We her-programmeren en resetten dat wat nodig is om je vrij te voelen, zodat je voluit van het leven kunt genieten.

Vaak is één enkele RTT sessie al voldoende om een diepgaande RESET te ervaren. Het is niet voor niets ‘Rapid’ en het voorkomt de behoefte en noodzaak tot langdurige therapie.

Iedereen is uniek en daarom kan het soms voorkomen dat er nog één of twee sessies nodig zijn. Voor cliënten met meerdere- of uiteenlopende problemen, en voor cliënten met complexe problematiek, heb ik speciale therapiepakketten gecreëerd. Hierdoor wordt het zelfs mogelijk om snel en permanent van bijvoorbeeld een ernstige eetstoornis of OCD te herstellen.

Wil je meer weten over hypnose kijk dan hier.

 

 

Dit filmpje maakt het goed duidelijk