Rapid Reset RTT Therapie Muur doorbraak

Hoi ik ben Anjès

Jouw weg naar VRIJHEID

Het therapie proces uitgelegd…
Transformatie begint al bij een gratis en vrijblijvend consult om jouw hulpvraag vast te stellen en te bepalen welk sessieprogramma het beste bij jouw behoeften past. Gedurende dit gesprek krijg je uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen en geef ik direct al helpende transformerende inzichten. Je kunt na dit RTT Introductie Gesprek zoveel tijd nemen als je nodig hebt om de juiste beslissing voor jezelf te nemen. Uiteraard kun je ook direct een afspraak maken voor de RTT-sessie.

Een RTT-sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Het kan soms wat uitlopen, omdat we niet ergens middenin willen stoppen. Ik wil je de mogelijkheid geven om je in een zo kort mogelijke tijd vrij te voelen van het probleem waarvoor je bij mij bent gekomen.

Na binnenkomst hebben we eerst een kort gesprek. Zo hebben we beiden ruimte om de nodige vragen te stellen. En omdat jouw onderbewustzijn alles weet wat nodig is om te weten, zullen we al gauw beginnen met de werkelijke sessie.

Als je nooit eerder hypnose hebt ervaren, zal ik je laten zien hoe je heel gemakkelijk in hypnose komt. Zodra je er vervolgens klaar voor bent neem ik je mee naar de veilige, relaxte staat van hypnose.

Ik zal ervoor zorgdragen dat je je zo veel mogelijk op je gemak voelt. Hypnose is niets meer dan een heerlijke, helende staat waarin je je uiterst ontspannen voelt en goed gefocust bent. Misschien stelt het je gerust om te weten dat hypnose een heel natuurlijke staat is, net als dagdromen. Het lijkt erg op meditatie. Tijdens hypnose ben je altijd volledig in controle over jezelf en je zult je na afloop van de sessie alles nog herinneren. Ik kan jou niets laten doen wat jij niet wilt. Hypnose is immers alleen mogelijk als jij ervoor kiest om het toe te staan en als jij met mij wilt samenwerken.

In deze zeer ontspannen staat maken we contact met jouw onderbewustzijn. We kijken naar momenten uit jouw leven die alles te maken hebben met waar, wanneer en hoe je bent vastgelopen. Deze momenten bekijk je nu met de ogen van een volwassene, een volwassene met zoveel meer kennis en kracht als toen. Dit maakt het mogelijk om een nieuwe betekenis aan de gebeurtenissen te geven. Het stelt je in staat om elke ongewenste overtuiging, welke je mogelijk als kind al hebt gevormd, los te laten.

Vervolgens heb ik een schatkist aan krachtige technieken tot mijn beschikking, welke ik inzet om jouw transformatie in gang te zetten. En aan het einde van de sessie geef ik jouw onderbewustzijn positieve suggesties, ik upgrade en reset jouw brein met helpende en ondersteunende overtuigingen, welke in overeenstemming zijn met dát wat jij voor jezelf en jouw leven wilt.

Hoi ik ben Anjès

Na de sessie….

 

Na de sessie maak ik voor jou een gepersonaliseerde transformatie audio, die jou helpt om alles wat je in de sessie hebt geleerd permanent te maken. Jouw commitment is dat je deze audio 21 dagen lang, minimaal eenmaal per dag beluistert. Het is het meest relaxte huiswerk dat je kunt bedenken!

Neurowetenschap vertelt ons dat het 21 dagen duurt om nieuwe gewoonte patronen aan te leggen, waarmee oude patronen worden overschreven. Wanneer je jouw audio beluistert, kun je dat vergelijken met ‘het upgraden van jouw software’!

Veel cliënten ervaren al direct na de sessie een transformatie in hun denk- en gedragspatronen. Het wordt veelal omschreven als een gevoel van vrijheid of verlichting. Voor anderen zal de verandering geleidelijker worden bemerkt en sommigen realiseren zich pas enkele weken later dat oude emoties, gewoonten, (pijn)patronen of negatief gedrag niet meer aanwezig zijn.

Rapid Reset RTT Therapie Vrouw luistert naar audio
Rapid Reset RTT Therapie Transformatie Proces

Hoi ik ben Anjès

Post Transformatie Follow Ups…

 

Afhankelijk van het pakket waarvoor je hebt gekozen, kun je gebruik maken van één of meer Post Transformatie Follow Ups. Tijdens deze Follow-Ups werken we samen aan én staan we stil bij jouw vooruitgang. Zo nodig zet ik extra (hypnose) technieken in om jouw transformatie een extra boost te geven, reik ik extra tips en tools aan, geef ik je extra uitleg over de werking van jouw brein, etc…. Net wat nodig is, voor jou, op dat moment.

Hoi ik ben Anjès

Aan de slag….

 

Als jij je klaar voelt om jouw weg naar vrijheid in te slaan, boek dan nu een Introductie Gesprek met mij. Dan bespreken we hoe RTT jou kan helpen. Het is een gratis en vrijblijvend gesprek, waarin ik jou uitnodig om al jouw zorgen en twijfels met mij te bespreken. Ik zal ervoor zorgen dat je je veilig voelt en ik verzeker je dat ik niets ‘raar’ vind. Je kunt openhartig met mij zijn en natuurlijk mag je mij alles vragen.

Rise above adversity solution Leadership with a businessman flying and soaring over a complicated maze with the help of a hot air balloon as a business concept of innovative creative thinking for financial success.