Rapid Reset RTT Therapie Therapeut

Hoi ik ben Anjès

Hallo, ik ben Anjès Meijers

Wat fijn dat je mij hebt gevonden.

Mijn verhaal is niet echt heel anders als dat van vele anderen. Ook ik heb trauma’s doorstaan die een grote impact hebben gehad op mijn leven. Om eerlijk te zijn wil ik je liever niet vervelen met de negatieve details van mijn jeugd, want het is precies dat: het verleden. Het is geweest. Ik heb het achter mij gelaten en ik kijk nu vooruit. Uiteindelijk heeft dit alles geleid tot mijn inzicht en begrip over de kracht en de werking van het brein.

Mijn persoonlijke ervaring met Rapid Transformational Therapy (RTT) is werkelijk fantastisch. Nadat ik zelf twee RTT-sessies heb gehad, kan ik zeggen dat ik bijzonder dankbaar ben voor mijn leven. En wellicht heel vreemd, op een bepaalde manier ben ik zelfs dankbaar voor wat mij ooit is overkomen. Het bracht me daar waar ik nu ben en dat is precies waar ik altijd al wilde zijn. Ik weet nu wie ik ben en leef mijn leven zoals ik dat het liefst wil. Als moeder, als vrouw, als therapeut….als mijn authentieke zelf. Niet perfect, maar perfect imperfect.

Dankzij mijn verleden ben ik instaat om zeer bedreven en gedreven te zijn in het werk wat ik nu doe. Mijn cliënten mogen erop vertrouwen dat ik weet hoe het voelt om te worstelen en ik ben intens blij dat ik inmiddels honderden cliënten heb mogen helpen hun leven te transformeren, zoals zij dat wensten. Niets geeft meer voldoening dan andere mensen te helpen om zichzelf (!) te helen. Dit is voor iedereen beschikbaar en met mijn persoonlijke verhaal heb ik inmiddels velen mogen inspireren. Het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren werken met de kracht van hun eigen brein en hen te laten transformeren naar een leven zonder obstakels…VRIJ ZIJN!

 

Hoi ik ben Anjès

Lichamelijke en emotionele pijn transformeren naar een blijvend gevoel van vrijheid

Lichamelijke en emotionele pijn transformeren naar een blijvend gevoel van VRIJHEID, dát is mijn passie. Ik heb inmiddels een brede achtergrond in de studie van het brein en gedrag: Rapid Transformational Therapy, Klinische Hypnotherapie, Integratieve Hypnotherapie, Cognitieve Gedragstherapie, Neuroplasticiteit, Neuropsychologie, NLP, Counseling, Orthopedagogiek en meer…

Ik zal eeuwig dankbaar blijven voor het moment waarop ik voor het eerst in aanraking kwam met Marisa Peer. Vanaf dat moment kwam mijn leven in een stroomversnelling terecht. Haar werk, haar aanpak, haar methode sloot volledig aan bij mijn pure fascinatie voor de werking van het brein. Ik was vastberaden om alles te leren van deze krachtige geniale vrouw, die wereldwijd beroemd werd dankzij haar methode, waarmee je mensen volledig van hun klachten af kunt helpen in slechts één of enkele sessies. Al snel realiseerde ik me dat deze methode perfect voor mij was. In eerste instantie voor mijn persoonlijke heling, later ook professioneel gezien.

En zo ben ik persoonlijk door Marisa opgeleid tot gecertificeerd Advanced Rapid Transformational Therapist en Klinisch Hypnotherapeut. Ik heb het voorrecht gehad om door Marisa en haar team geselecteerd te worden voor de opleiding tot trainer, mentor en assessor. Samen met Marisa leid ik nu wereldwijd nieuwe RTT-therapeuten op aan de Marisa Peer School.

Als één van de eerste gecertificeerde en persoonlijk door Marisa Peer opgeleide RTT-therapeuten in Nederland blijf ik als therapeut, trainer, mentor en assessor voortdurend coaching en begeleiding genieten van Marisa Peer en haar team. Hierdoor blijf ik mezelf voortdurend professioneel ontwikkelen en blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze methode. Daarnaast werk ik nauw samen met de Nederlandse Vereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en haar leden, volg ik jaarlijks diverse cursussen en trainingen in mijn vakgebied.

Rapid Reset RTT Hypnotherapie Vrouw voelt zich vrij