Rapid Reset RTT Hypnotherapie Therapeut Anjes Meijers

Hoi ik ben Anjès

Waarom bij mij

Wanneer jij bij mij komt voor RTT Hypnotherapie gaan jij en ik samen direct de onderliggende oorzaak, de kern van jouw probleem opspeuren. Daarvoor gebruik ik hypnose als een middel om toegang te krijgen tot de informatie die in jouw onderbewustzijn ligt opgeslagen. Doorgaans lukt het mij om de oorzaak al tijdens het eerste uur te identificeren.

Vervolgens heb ik een schatkamer aan methodes en technieken beschikbaar om jouw specifieke probleem grondig aan te pakken en permanent op te lossen.

Je ziet het al: ik ben geen voorstander van therapie waarbij je eindeloos praat over de problemen, om uiteindelijk de conclusie te moeten trekken dat je toch maar met die problemen moet leren leven. En ook niet van therapievormen die bestaan uit keer op keer hetzelfde probleem te moeten herbeleven met de daarbij behorende onnodige pijn en stress. Te vaak bestaat een therapie uit ‘pleisters plakken’ of andere tijdelijke oplossingen.

Ik ben er stellig van overtuigd dat je niet ‘vast’ zit in ‘hoe de situatie nu eenmaal is’. JIJ hebt de kracht en de sleutel in je om datgene te veranderen dat jou tegenhoudt om je vrij te voelen. Ik kan jou leren hoe je jouw innerlijke kracht kunt inzetten om vrijheid te ervaren en jouw leven te leven zoals jij dat wilt.

 

Hoi ik ben Anjès

Diepe connectie met mijn cliënten is de essentie van mijn werk

Soms huil ik met je mee… en dan weer lachen we samen intens. Dit hoort voor mij allebei bij het helen en transformeren van pijn naar pure vrijheid. Mijn kracht zit in mijn vermogen om mij volledig op jou af te stemmen. Ik doe mijn uiterste best om elk woord, elke gezichtsuitdrukking, elke verandering in jouw stem op te merken. En zo is hoog sensitief zijn mijn superpower. Het voornaamste is dat ik een liefdevolle, meelevende ruimte creëer om werkelijke transformatie te laten ontvouwen naar vrijheid en groei.

Diepe connectie met mijn cliënten is de essentie van mijn werk. In mijn ogen ben jij precies goed genoeg zoals je bent. Ik zie het als mijn taak om jou te begeleiden naar het diepe begrip van de waarheid van wie jij werkelijk bent.

Stel je voor dat werken met mij zoveel meer inhoudt dan het vergroten van zelfvertrouwen, stoppen met nagelbijten of het losbreken van een hardnekkige eetstoornis. Misschien is dat hetgeen wat jou in eerste instantie bij mij heeft gebracht. Echter, je zult uiteindelijk iets bereiken dat veel indrukwekkender is: vrijheid van de (pijn)patronen die jou ooit belemmerden in het volledig jezelf kunnen zijn. Met een intrinsiek weten en ervaren, diep vanbinnen, tot in elke cel van jouw lichaam, dat je helemaal precies goed genoeg bent zoals je bent. En dit geheel vanzelf uitstralen naar elk gebied van jouw leven.

Ben jij klaar voor verandering? Neem dan contact met mij op en laten we jouw mogelijkheden bespreken.

Rapid Reset RTT Therapie Therapeut met Client Hypnose