Soms huil ik met je mee… en dan weer lachen we samen intens. Dit hoort voor mij allebei bij het helen en transformeren van pijn naar pure vrijheid. Mijn kracht zit in mijn vermogen om mij volledig op jou af te stemmen. Ik doe mijn uiterste best om elk woord, elke gezichtsuitdrukking, elke verandering in jouw stem op te merken. En zo is hoog sensitief zijn mijn superpower. Het voornaamste is dat ik een liefdevolle, meelevende ruimte creëer om werkelijke transformatie te laten ontvouwen naar vrijheid en groei.

Diepe connectie met mijn cliënten is de essentie van mijn werk. In mijn ogen ben jij precies goed genoeg zoals je bent. Ik zie het als mijn taak om jou te begeleiden naar het diepe begrip van de waarheid van wie jij werkelijk bent.

Stel je voor dat werken met mij zoveel meer inhoudt dan het vergroten van zelfvertrouwen, stoppen met nagelbijten of het losbreken van een hardnekkige eetstoornis. Misschien is dat hetgeen wat jou in eerste instantie bij mij heeft gebracht. Echter, je zult uiteindelijk iets bereiken dat veel indrukwekkender is: vrijheid van de (pijn)patronen die jou ooit belemmerden in het volledig jezelf kunnen zijn. Met een intrinsiek weten en ervaren, diep vanbinnen, tot in elke cel van jouw lichaam, dat je helemaal precies goed genoeg bent zoals je bent. En dit geheel vanzelf uitstralen naar elk gebied van jouw leven.

Ben jij klaar voor verandering? Neem dan contact met mij op en laten we jouw mogelijkheden bespreken.