RTT – Hypnotherapie is de sleutel naar het onderbewustzijn.
Tijdens een RTT – Hypnotherapie sessie maak ik gebruik van de zeer relaxte staat van hypnose, waardoor gemakkelijk en veilig toegang tot het onderbewustzijn verkregen wordt. De buitengewoon krachtige technieken waar ik vervolgens gebruik van maak zorgen ervoor dat de informatie, die nodig is om te begrijpen wat er precies met jou aan de hand is, naar de oppervlakte komt. Hierdoor zal je direct inzicht krijgen in waarom je doet wat je doet en waarom je voelt wat je voelt. Zodra dit duidelijk is kan de transformatie beginnen. We her-programmeren en resetten dat wat nodig is om je vrij te voelen, zodat je voluit van het leven kunt genieten.

Vaak is één enkele RTT sessie al voldoende om een diepgaande RESET te ervaren. Het is niet voor niets ‘Rapid’ en het voorkomt de behoefte en noodzaak tot langdurige therapie.

Iedereen is uniek en daarom kan het soms voorkomen dat er nog één of twee sessies nodig zijn. Voor cliënten met meerdere- of uiteenlopende problemen, en voor cliënten met complexe problematiek, heb ik speciale therapiepakketten gecreëerd. Hierdoor wordt het zelfs mogelijk om snel en permanent van bijvoorbeeld een ernstige eetstoornis of OCD te herstellen.

Wil je meer weten over hypnose kijk dan hier.

 

 

Dit filmpje maakt het goed duidelijk