Rapid Reset RTT Therapie FAQ

Hoi ik ben Anjès

Hoe zal ik mij tijdens en na de sessie voelen?

Tijdens de sessie zal je je zeer relaxt en comfortabel voelen. Hypnose is een natuurlijke staat die je geregeld ervaart in het dagelijks leven. Dus maak je geen zorgen, het zal niet onbekend voor je aanvoelen.

Gewoonlijk kom je een beetje slaperig uit de trance, heel ontspannen en heel relaxt. Veel cliënten komen uit hypnose met een grote glimlach op hun gezicht, met gevoelens van bezinning, verwondering en opluchting, omdat ze zich beseffen dat er iets essentieels veranderd is.

Je kunt een tinteling in je achterhoofd voelen, een gevoel van reflectie of een ongelooflijke golf van energie ervaren. Iedereen is anders, iedereen ervaart het anders. Het proces is prachtig en intens.

Na de sessie zal je nog meer inzichten over jezelf ontdekken, dit proces gaat nog even door doordat jouw onderbewustzijn is geprikkeld en openstaat om te begrijpen en veranderen.

De persoonlijke audio opname zal je hierbij zeker helpen. Of je je nu verwonderd voelt, of dat je eerst een poosje blijft reflecteren, je zal altijd bij mij weggaan met een gevoel van inzicht, kracht en vrijheid.