Rapid Reset RTT Therapie FAQ

Hoi ik ben Anjès

Ik kan het me niet veroorloven, wat nu?

Ik begrijp jouw zorgen hierin. De resultaten van RTT zijn echter onbetaalbaar en ik ben zeer redelijk in mijn prijzen. Werk je met mij samen dan sta ik voor je klaar.

Het komt er eigenlijk op neer hoeveel je wilt investeren in jezelf en jouw leven. Het leven is te kort om te blijven vechten tegen een probleem waar je de oorzaak niet van kent, of waar je zelf niet uit komt. Vrijheid is onbetaalbaar.

Wanneer je werkelijk nadenkt over de impact die jouw problemen op jouw leven hebben, zul je waarschijnlijk tot de conclusie komen dat therapie een noodzaak is en eigenlijk absoluut geen luxe.

Stel jezelf de vraag: Hoeveel is het mij waard? Het is werkelijk de moeite waard om hierbij stil te staan.

Een andere overweging is dat maanden of zelfs jaren in therapie gaan, uiteindelijk veel meer kost. Op lange termijn is RTT een snellere en dus goedkopere methode. De voordelen zijn echt niet alleen in geld uit te drukken.

Het goede nieuws voor velen is dat mijn werk, wegens mijn psychosociale vooropleidingen én RTT-opleiding, in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding vanuit de zorgverzekering, bij de meeste verzekeraars.