Het therapie proces uitgelegd…
Transformatie begint al bij een gratis en vrijblijvend consult om jouw hulpvraag vast te stellen en te bepalen welk sessieprogramma het beste bij jouw behoeften past. Gedurende dit gesprek krijg je uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen en geef ik direct al helpende transformerende inzichten. Je kunt na dit RTT Introductie Gesprek zoveel tijd nemen als je nodig hebt om de juiste beslissing voor jezelf te nemen. Uiteraard kun je ook direct een afspraak maken voor de RTT-sessie.

Een RTT-sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Het kan soms wat uitlopen, omdat we niet ergens middenin willen stoppen. Ik wil je de mogelijkheid geven om je in een zo kort mogelijke tijd vrij te voelen van het probleem waarvoor je bij mij bent gekomen.

Na binnenkomst hebben we eerst een kort gesprek. Zo hebben we beiden ruimte om de nodige vragen te stellen. En omdat jouw onderbewustzijn alles weet wat nodig is om te weten, zullen we al gauw beginnen met de werkelijke sessie.

Als je nooit eerder hypnose hebt ervaren, zal ik je laten zien hoe je heel gemakkelijk in hypnose komt. Zodra je er vervolgens klaar voor bent neem ik je mee naar de veilige, relaxte staat van hypnose.

Ik zal ervoor zorgdragen dat je je zo veel mogelijk op je gemak voelt. Hypnose is niets meer dan een heerlijke, helende staat waarin je je uiterst ontspannen voelt en goed gefocust bent. Misschien stelt het je gerust om te weten dat hypnose een heel natuurlijke staat is, net als dagdromen. Het lijkt erg op meditatie. Tijdens hypnose ben je altijd volledig in controle over jezelf en je zult je na afloop van de sessie alles nog herinneren. Ik kan jou niets laten doen wat jij niet wilt. Hypnose is immers alleen mogelijk als jij ervoor kiest om het toe te staan en als jij met mij wilt samenwerken.

In deze zeer ontspannen staat maken we contact met jouw onderbewustzijn. We kijken naar momenten uit jouw leven die alles te maken hebben met waar, wanneer en hoe je bent vastgelopen. Deze momenten bekijk je nu met de ogen van een volwassene, een volwassene met zoveel meer kennis en kracht als toen. Dit maakt het mogelijk om een nieuwe betekenis aan de gebeurtenissen te geven. Het stelt je in staat om elke ongewenste overtuiging, welke je mogelijk als kind al hebt gevormd, los te laten.

Vervolgens heb ik een schatkist aan krachtige technieken tot mijn beschikking, welke ik inzet om jouw transformatie in gang te zetten. En aan het einde van de sessie geef ik jouw onderbewustzijn positieve suggesties, ik upgrade en reset jouw brein met helpende en ondersteunende overtuigingen, welke in overeenstemming zijn met dát wat jij voor jezelf en jouw leven wilt.