Lichamelijke en emotionele pijn transformeren naar een blijvend gevoel van VRIJHEID, dát is mijn passie. Ik heb inmiddels een brede achtergrond in de studie van het brein en gedrag: Rapid Transformational Therapy, Klinische Hypnotherapie, Integratieve Hypnotherapie, Cognitieve Gedragstherapie, Neuroplasticiteit, Neuropsychologie, NLP, Counseling, Orthopedagogiek en meer…

Ik zal eeuwig dankbaar blijven voor het moment waarop ik voor het eerst in aanraking kwam met Marisa Peer. Vanaf dat moment kwam mijn leven in een stroomversnelling terecht. Haar werk, haar aanpak, haar methode sloot volledig aan bij mijn pure fascinatie voor de werking van het brein. Ik was vastberaden om alles te leren van deze krachtige geniale vrouw, die wereldwijd beroemd werd dankzij haar methode, waarmee je mensen volledig van hun klachten af kunt helpen in slechts één of enkele sessies. Al snel realiseerde ik me dat deze methode perfect voor mij was. In eerste instantie voor mijn persoonlijke heling, later ook professioneel gezien.

En zo ben ik persoonlijk door Marisa opgeleid tot gecertificeerd Advanced Rapid Transformational Therapist en Klinisch Hypnotherapeut. Ik heb het voorrecht gehad om door Marisa en haar team geselecteerd te worden voor de opleiding tot trainer, mentor en assessor. Samen met Marisa leid ik nu wereldwijd nieuwe RTT-therapeuten op aan de Marisa Peer School.

Als één van de eerste gecertificeerde en persoonlijk door Marisa Peer opgeleide RTT-therapeuten in Nederland blijf ik als therapeut, trainer, mentor en assessor voortdurend coaching en begeleiding genieten van Marisa Peer en haar team. Hierdoor blijf ik mezelf voortdurend professioneel ontwikkelen en blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze methode. Daarnaast werk ik nauw samen met de Nederlandse Vereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en haar leden, volg ik jaarlijks diverse cursussen en trainingen in mijn vakgebied.