Rapid Reset RTT Therapie FAQ

Hoi ik ben Anjès

Wordt RTT – Hypnotherapie vergoed door de ziektekostenverzekering?

Wanneer je RTT-hypnotherapie bij mij volgt, wordt het gedeeltelijk vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars. Hiervoor dien je dan aanvullend verzekerd te zijn. Informeer altijd even bij jouw ziektekostenverzekeraar of je in aanmerking komt voor ‘Hypnotherapie’, dan weet je het zeker.

De vergoeding krijg je niet bij elke RTT therapeut en zeker niet bij een RTT Practitioner. Hier zit een groot verschil in. Tot nu toe ben ik de enige RTT therapeut die zich heeft mogen aansluiten bij de NBVH (Nederlandse Vereniging Voor Hypnotherapeuten) en waarbij daarom vergoeding mogelijk is. Het heeft alles te maken met mijn Psychosociale vooropleidingen.

Maak gerust een afspraak voor een informatie gesprek, hier in mijn online agenda, als je hier vragen over hebt.