Wat fijn dat je mij hebt gevonden.

Mijn verhaal is niet echt heel anders als dat van vele anderen. Ook ik heb trauma’s doorstaan die een grote impact hebben gehad op mijn leven. Om eerlijk te zijn wil ik je liever niet vervelen met de negatieve details van mijn jeugd, want het is precies dat: het verleden. Het is geweest. Ik heb het achter mij gelaten en ik kijk nu vooruit. Uiteindelijk heeft dit alles geleid tot mijn inzicht en begrip over de kracht en de werking van het brein.

Mijn persoonlijke ervaring met Rapid Transformational Therapy (RTT) is werkelijk fantastisch. Nadat ik zelf twee RTT-sessies heb gehad, kan ik zeggen dat ik bijzonder dankbaar ben voor mijn leven. En wellicht heel vreemd, op een bepaalde manier ben ik zelfs dankbaar voor wat mij ooit is overkomen. Het bracht me daar waar ik nu ben en dat is precies waar ik altijd al wilde zijn. Ik weet nu wie ik ben en leef mijn leven zoals ik dat het liefst wil. Als moeder, als vrouw, als therapeut….als mijn authentieke zelf. Niet perfect, maar perfect imperfect.

Dankzij mijn verleden ben ik instaat om zeer bedreven en gedreven te zijn in het werk wat ik nu doe. Mijn cliënten mogen erop vertrouwen dat ik weet hoe het voelt om te worstelen en ik ben intens blij dat ik inmiddels honderden cliënten heb mogen helpen hun leven te transformeren, zoals zij dat wensten. Niets geeft meer voldoening dan andere mensen te helpen om zichzelf (!) te helen. Dit is voor iedereen beschikbaar en met mijn persoonlijke verhaal heb ik inmiddels velen mogen inspireren. Het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren werken met de kracht van hun eigen brein en hen te laten transformeren naar een leven zonder obstakels…VRIJ ZIJN!

 

Eén reactie

 1. Als groot fan van Marisa Peer was het niet een kwestie van ‘of’ en ‘als’, maar ‘wannéér’ ik mezelf een RTT-traject zou gunnen.
  En op Valentijnsdag, hoe mooi, was het zo ver en begonnen Anjès en ik aan het avontuur dat mijn hele leven veranderd heeft.
  Ten goede!!
  Anjès heeft een heel prettige stem, uitstraling en aanpak. Ze is een zachtaardig en betrokken persoon, open minded en kundig, maar ook doortastend en ferm als het nodig is.
  Ik kon me, zelfs via Zoom, volledig aan haar overgeven, en alles wat ze me te bieden had met grote gretigheid aan en tot me nemen.
  En nu, een maand na ons laatste contact, voel ik nog dagelijks de positieve beweging die ze in mij los heeft gemaakt.
  En heb ik grote, belangrijke en gezond(er) makende stappen gezet zoals het eindelijk verbreken van een zeer ongezonde relatie.
  Ik voel voor het eerst in mijn 54-jarige leven een basis in mezelf, bodem, vaste grond. Veiligheid.
  En daarbij begin ik mezelf ook eindelijk best een leuk mens te vinden 🙂
  Dit alles geeft me vleugels, het geeft me de kracht en moed om op een veel gezondere en zuiverder manier mijn liefde voor mijn dierbaren te uiten, en daarnaast voornamelijk mensen en dingen toe te laten die goed voor me zijn, die me energie geven en verder brengen.
  Maar het heeft ook een afgesloten bron vol creativiteit en dankbaarheid weer wijd open en in werking gezet; ik geniet van alle geweldige dingen die het leven te bieden heeft en tel nòg meer, en nòg bewuster als hiervoor mijn zegeningen.
  En praktisch… ik slaap beter en ik eet beter.
  En dat laatste betekent bijvoorbeeld voor het financiële plaatje dat ik de investering er binnen no time ook letterlijk uit ga hebben omdat ik mijn problemen jaar in jaar uit, elke dag weer enthousiast weg probeerde te (vr)eten en ik nu eet om te leven ipv andersom.
  En dat is niet alleen een stuk goedkoper en rustiger, maar ook iets waarvan ik eigenlijk een beetje de hoop had opgegeven ooit mee te mogen maken.
  Dus kom maar op met die zon, mij zie je komende zomers vooral in fleurige jurkjes flaneren en van cocktails genieten. Vol zelfvertrouwen, vrolijk en gelukkig!

  En dat dus allemaal met dankbare dank aan Anjès en RTT!